Hijyen & Kalite

HİJYEN : Tüm yiyecek ve içeceklerden numuneler alarak sektörde lider olan mikrobiyoloji laboratuvarlarında analiz ediyoruz. Mutfak personelimizi hijyen ve kalite hizmetlerinde en üst seviyede bilinçlendirmeyi, bu anlamda gerekli tüm eğitimleri vermeyi hedefliyor, aynı zamanda danışmanlarımız aracılığıyla sürekliliği sağlıyoruz. Periyodik olarak yürüttüğümüz detaylı denetimlerle personelin kişisel bakımından, kullanılan araç gereçlere, üretilen yemeklerin numunelerinden, anlaşmalı tedarikçilerimizin belgelerine kadar her konuyu denetleyerek raporlama yapıyoruz.

KALİTE : Müşterilerle yakın ilişkiler kurarak sürekli müşteri deneyimlerini dinliyor ve yaptığımız memnuniyet değerlendirmesi anketleriyle kalite çıtasını sabit tutmanın da ötesinde yukarıya çekmeyi hedefliyoruz.

Kalite Belgelerimiz